Tilmeld dig nyhedsbrev

Slyngekompagniet, CVR 37433659

Slyngeworkshop
hjemme hos dig i København

Online!

Jeg brænder for at vise til dig, hvordan man binder barnet i fastvikle eller strækvikle, hvordan det hele fungerer og hvorfor. Jeg vil vildt gerne hjælpe dig godt i gang, også med at vælge den rigtige vikle, der passer jeres behøv.

Du lærer mave mod mave bindig, som er helt universal og kan bruges fra nyfødt.

ONLINE - 560 kr. per time
 
Gratis ved køb af vikle inden 28. 3. 2020
Vi mødes online og får det til at fungere når du har fået viklen hjem.
Jeg har gjort det før med både mavebinding og rygbinding. Jeg plejer aligevel aldrig røre mødrene eller babyer, så det er ikke så meget anderledes.
Vi mødes via FB messenger eller Zoom.

Du får styr på:

  • Hvordan man vikler sit barn - frontbæring. 

  • Valg af den rigtige vikle

  • Anatomi 

  • Sikkerhed

  • Praktiske tips

  • Amning i slynge

 

Du kan booke mig online, se min kalender og vælge, hvornår det passer dig bedst!

 

Når du vælger dato, så får du mulighed for at skrive en note. Skriv hvor hvor gammel er dit barn og hvad er din forventning eller tidligere erfaring.

 

Jeg er begyndt at bære Elvira i vikle. Og at jeg elsker det! Det har hele tiden været min tanke, at Elvira i sine første mange måneder skulle være helt tæt på mig – både ude og hjemme! (...)
Så jeg besluttede at prøve en vikle fra Slyngekompagniet af og fik ejeren, Daniela, til at komme ud til en workshop, hvor Mark og jeg blev instrueret i at vikle korrekt. Og det er den bedste beslutning nogensinde! Jeg har nu båret Elvira i vikle i to ugers tid, og jeg er SÅ glad for det! Det føles helt rigtigt! Elvira sidder simpelthen så godt, og hun falder prompte i søvn, hvis hun er træt.

Afbudspolitik

Der meldes afbud 24 timer før aftalte tid. Ellers påregnes gebyr på 50% af den bestilte session.

 

Det er muligt at ombooke din workshop, hvis I bliver syge. Dettte må dog ske højst 1 gang og senest 2 timer inden workshops start.

"Først og fremmest er jeg bare virkelig glad for, nu at være ordentligt instrueret i det hele. Jeg føler jeg har helt styr på hvordan man bruger en strækvikle, som er den Daniella anbefaler at jeg bruger de første måneder. Når baby så bliver større og tungere kan det være en fordel at benytte sig af en fastvikle (f.eks denne her, hvor smuk er den ikke lige). Det giver god mening."